a
Don’t _miss

Wire Festival

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>Јадранка Накова
speaker_info

About The Speaker

Јадранка Накова

Искусен маркетинг и комуникациски стратег со 20-годишно меѓународно работно искуство во неколку различни индустрии. Водела маркетинг и ПР-оддели во мултинационално окружување за автомобилски, вински и софтверски брендови, креирајќи и имплементирајќи иновативни бренд-стратегии за најконкурентните светски пазари. Во постојана потрага по нови искуства и трансформирачки трендови, во моментот таа е на позицијата маркетиг и ПР-директор и член на Одборот на директори во клиничката болница „Жан Митрев“. Одлично конектирана во корпоративната и старт-ап заедницата, таа е тивок ментор и советник на млади жени што градат кариера. Силен поддржувач на идејата дека до кој било во светот се стигнува со неколку телефонски повици.

Join us at Skopje Marketing Summit on 02/06/2022